Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Start inscrieri Cleaning Show 2018!
“Together we add bright”

Cleanig Show
Intre 20-23 martie 2018 Cleaning Show iti da intalnire la Romexpo, in pavilionul C1, la cea de-a 7-a editie a expozitiei unde te asteptam cu un nou concept interactiv, evenimente personalizate, “brightness days” si networking la cel mai inalt nivel.

Timp de patru zile, de marti, 20 martie, pana vineri, 23 martie, cream o platforma de legatura intre toate ramurile cleaningului profesional, punand in contact producatorii, importatorii si distribuitorii de echipamente si produse de curatenie profesionala cu potentiali clienti si prestatorii de servicii, audienta vizata fiind formata din specialisti, manageri si decizionali din toate sectoarele de activitate.

Together we add bright


Va oferim cel putin 7 motive pentru a straluci:

Cleanig Show

Fiti alaturi de noi in perioada 20 – 23 martie 2018 la ROMEXPO pentru patru zile pline de evenimente atent targetate si promovate si participati la singura expozitie din Romania dedicata cleaningului profesional!
  Inscrie-te acum  ››  

Contactati directorul de proiect, Manuela Popescu,
la adresa de e-mail: manuela.popescu@euroexpo.ro sau la numarul de telefon 0730.712.753

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.