Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

MISAVAN, confirma prezenta la Cleaning Show

MISAVAN
MISAVAN Furnizorul national de produse de curatenie profesionala, MISAVAN, participa la cel mai important targ dedicat industriei de curatenie profesionala si industriala din Romania – Cleaning Show, ce se va desfasura intre 20 si 23 martie 2018, in pavilionul C1 din Centrul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti.

MISAVAN este un brand autentic romanesc, creat din dorinta de a oferi produse de curatenie profesionala de o calitate superioara, produse unice si atent selectionate, conform cerintelor pietei.

Compania are o acoperire nationala completa si detine un portofoliu de peste 1.500 de produse de curatenie, menaj, hartie, dispensere, produse de unica folosinta si ambalare. Anul acesta, societatea a mai deschis doua depozite noi, la Braila si Craiova, ajungand astfel la la un numar de 10 filiale in tara.

MISAVAN
MISAVAN si-a mutat deja birourile in noul sediu pe care l-a construit la Voinesti, a carui valoare totala a investitiei a depasit 1 milion de euro. Compania va avea in curand si o unitate de productie, laborator de cercetare si dezvoltare, showroom de prezentare a produselor.

Fii printre liderii industriei de curatenie profesionala!

  Inscrie-te acum la Cleaning Show 2018  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.