Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Pons Romania vine la Cleaning Show cu noua linie de solutii profesionale pentru pardoseli - ASEVI

Pons Unul dintre liderii de pe piata curateniei profesionale, Pons Romania, vine la Cleaning Show 2018, singura expozitie din tara noastra dedicata acestei industrii, ce se va desfasura intre 20 si 23 martie 2018, in pavilionul C1, Romexpo, Bucuresti.

Compania reprezinta in Romania brand-ul spaniol ASEVI, specializat, de peste 50 de ani, in producerea si fabricarea produselor de curatenie si a insecticidelor, dispunand de doua fabrici de productie, una in Spania (din 1965), iar cealalta la Bucuresti (din 1995).

Gama de produse profesionale, care cuprinde detergenti si solutii de curatare pentru orice tip de suprafata, degresanti, dezinfectanti, odorizante etc, se adreseaza, in mod special, industriei alimentare:
Pons

Tu participi la Cleaning Show?

  Descarca formularele!  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.