Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Multicar M31C de la Hako, multifunctionalul utilat pentru orice anotimp

Hako Sala Group, reprezentantul in Romania al brand-ului Hako, vine la Cleaning Show 2018 - singura expozitie de curatenie profesionala din tara noastra - cu multifunctionalul M31C, solutia cea mai buna pentru deszapezire, maturat, udat stradal si alte activitati specifice curateniei urbane. Evenimentul are loc in perioda 20-23 martie 2018, in Pavilionul C1 din Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti.


Modelul Multicar M31C stabileste noi standarde, combinand multifunctionalitatea si manevrabilitatea cu standardele de siguranta maxima si confortul pentru sofer. Design-ul ergonomic imbunatatit al cabinei, echipat cu dotari de siguranta aprobate de DEKRA, garanteaza un nivel de placere in timpul condusului si de operare agreabila de care beneficiaza atat compania, cat si personalul angajat. Variabil si eficient, masina dispune de trei compartimente pentru accesorii si ofera peste 300 de combinatii diferite de echipamente cu sistem de schimbare rapida in fata si montare cu bila in spate. Motorul turbo diesel de putere mare si consum mic ofera exact energia dorita, facand din Multicar M31C cea mai buna alegere pentru un utilaj de lucru si de transport, ambele intr-un singur vehicul.


Tu participi la Cleaning Show?

  Descarca formularele!  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.