Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Viziteaza Cleaning Show 2018!

Vino la cel mai reprezentativ eveniment pentru industria de curatenie din Romania, CLEANING SHOW 2018!


Te asteptam de marti – 20 martie, pana vineri – 23  martie, in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo,Bucuresti.

Vino la Cleaning Show 2018!

In doar 2 minute te poti inscrie GRATUIT la singura expozitie dedicata curateniei profesionale – CLEANING SHOW 2018. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul evenimentului -  www.cleaningshow.ro, si sa completezi formularul de inregistrare, care iti genereaza un cod unic. Pastreaza acest cod unic pentru a-l declara la punctul de inregistrare din Pavilionul C1, si vei intra in posesia ecusonului personalizat.

Ai cel putin 7 motive pentru care merita sa vii la CLEANING SHOW 2018:Vezi ce prezinta expozantii la Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi aceasta sectiune pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

Inregistreaza-te online la Cleaning Show 2018!

  Click aici  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.