Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Cleaning Show News:
TENROM a deschis un nou sediu la Bucuresti

Cleanig Show
Ieri, 11 octombrie, unul dintre leaderii pietei de curatenie profesionala, TENROM, a inaugurat noul sau sediu din Bucuresti. Situat pe Bulevardul Timisoara nr.52, acesta va deservi zonei de sud a Romaniei. Clientii pot gasi aici si pot testa echipamentele Tennant, Kaivac si Delfin. Cleanig Show

Cleanig Show

In premiera, a fost prezentat si un sistem Orbio OS3, iar compania pune la dispozitia partenerilor sai: showroom, service, sala de training si cursuri de specializare.

Cleanig Show
Din dorinta de a fi considerat principalul jucator din aceasta industrie, TENROM va acorda o atentie sporita clientilor si service-ului echipamentelor.

Cleanig Show Reprezentantii societatii sunt de parere ca, pentru un client, service-ul acordat unui echipament, ulterior achizitionarii lui, este mai important decat cumpararea acestuia. “Cu siguranta noua locatie ne va ajuta sa fim si mai aproape printr-un suport cat se poate de bun pentru partenerii nostrii”, ne-a declarat Attila Gorbai – General Manager Tenrom.

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.