Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Viziteaza gratuit CLEANING SHOW 2018!


Vino la unicul eveniment care iti ofera o imagine de ansamblu asupra pietei si tendintelor industriei de curatenie profesionala din Romania, CLEANING SHOW 2018! De marti – 20 martie, pana vineri – 23 martie, te asteptam in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Cleaning Show 2018 este evenimentul complex de la care nu trebuie sa lipsesti


Vino la Cleaning Show 2018!

In doar 2 minute te poti inscrie GRATUIT la singura expozitie dedicata curateniei profesionale – CLEANING SHOW 2018. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul evenimentului -  www.cleaningshow.ro, si sa completezi formularul de inregistrare, care iti genereaza un cod unic. Pastreaza acest cod unic pentru a-l declara la punctul de inregistrare din Pavilionul C1, si vei intra in posesia ecusonului personalizat.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

  Click aici  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.