Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Professional Cleaning Services vine la CLEANING SHOW 2018

PCS - Professional Cleaning Services SRL, prezenta pentru prima data la Cleaning Show, vine cu o gama completa de produse de la Diversey, Tork, VDM, Semperit, indispensabile atat segmentului HORECA, cat si celui industrial.


In decursul celor peste 15 ani de activitate, PCS-Professional Cleaning Services SRL si-a castigat buna reputatie si pozitia puternica pe piata produselor profesionale de curatenie si igiena datorita suportului acordat  clientilor inainte, in timpul si dupa ce produsele au fost cumparate, cei peste 60 de angajati oferindu-le permanent calitate la cele mai corecte preturi.

Cea de-a 7 editie a Cleaning Show, unica expozitie dedicata industriei de curatenie profesionala din Romania, se anunta a fi un eveniment vibrant, starnind un interes din ce in ce mai mare printre profesionistii domeniului. Evenimentul se desfasoara intre 20 si 23 martie 2018, in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Tu participi la Cleaning Show 2018?

  Inscrie-te acum!  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.