Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

UNILIFT SERV, prezenta pentru prima data la CLEANING SHOW 2018


UNILIFT SERV, unul dintre liderii pietei de curatenie profesionala din Romania vine la CLEANING SHOW, eveniment unic dedicat acestei industrii, ce are loc in perioada 20 – 23 martie 2018, in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Compania face parte din grupul Ben-Jon si Tehnoholz, fiind infiintata in 2011, si este importator si distribuitor de echipamente, accesorii, detergenti si solutii pentru curatenia profesionala, spalarea si intretinerea spatiilor din orice domeniu de activitate, adaptandu-le si personalizandu-le in functie de cerintele clientilor.

In cadrul CLEANING SHOW 2018, Unilift Serv, prin divizia UniClean, prezinta cele mai noi echipamente si produse de pe piata cleaningului profesional, inclusiv eco-friendly, precum si solutii concrete de curatenie atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

Tu participi la Cleaning Show 2018?

  Inscrie-te acum!  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.