Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

ODOR CONTROL participa la Cleaning Show 2018, focusat in a prezenta catre industria de cleaning produse si solutii pentru neutralizarea mirosurilor neplacute, adaptate nevoilor fiecarui partener.

Controlul mirosurilor este o preocupare semnificativa pentru mediul înconjurator in toate domeniile, dar mai ales un reper al gradului de curatenie si de confort.

ODOR CONTROL este initiator in Romania pentru ca promoveaza conceptul de a curata aerul de substante cu miros neplacut si nu de a-l incarca cu parfum pentru a acopri mirosul.

Detergentii parfumati sau odorizantele nu curata aerul, ci doar il incarca cu anumiti compusi organici volatili, acoperind pentru scurta vreme mirosul neplacut sau chiar amestecandu-se cu acesta. Produsele de neutralizare au rolul de a curata aerul prin distrugerea definitiva a compusilor poluatori olfactiv, pentru a face posibila folosirea odorizantelor.


Produsele Odor Control nu au nicio natura toxica, fapt confirmat de multiplele teste oficiale care s-au efectuat (teste de biodegradabilitate, non-toxicitate oculara, non-toxicitate cutanat,  ecotoxicitate, fitotoxicitate, conforme normelor REACH). 

Curatand aerul prin neutralizare, minimizam utilizarea produselor chimice poluante, optimizam costurile si eficientizam rezultatul curateniei oricarui tip de spatiu.

ODOR CONTROL va asteapta la CLEANING SHOW, la standul 03a, din Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

Concursul IMPECABILII

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.