Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

CleanKasa
raspunde prezent la Cleaning Show 2018

Cleanig Show
CleanKasa, in calitate de importator si distribuitor de echipamente profesionale de curatenie, prezinta la CLEANING SHOW doua din cele mai importante brand-uri ale acestei industriii: Wirbel si Fiorentini.

De la aspiratoare pentru praf, aspiratoare cu injectie extractie, masini monodisc pentru curatat si reconditionat pardoseli, masini de spalat si aspirat pardoseli pentru spatii administrative si comerciale de dimensiuni mici, pana la masini cu post de conducere potrivite pentru spatii comerciale si industriale mari, toate echipamentele Wirbel si Fiorentini sunt acum la indemana dumneavoastra.


Preocuparea constanta a profesionistilor CleanKasa este sa livreze solutii tehnice si produse inovatoare de cea mai inalta calitate si  la cel mai bun pret. Pe langa aparatele si utilajele binecunoscute, Wirbel si Fiorentini, CleanKasa va asteapta in perioada 20 – 23 martie, la standul 23, din pavilionul C1, cu un echipament surprinzator!

Cea de-a 7 editie a Cleaning Show, unica expozitie dedicata industriei de curatenie profesionala din Romania, se anunta a fi un eveniment vibrant, starnind un interes din ce in ce mai mare printre profesionistii domeniului. Evenimentul se desfasoara intre 20 si 23 martie 2018, in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

Concursul IMPECABILII

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.