Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Sala Group va asteapta la Cleaning Show

SALA GROUP SALA GROUP, reprezentantul oficial in Romania al Hako, Du Puy si i-Mop, comercializeaza utilaje noi si second hand, de la aspiratoare profesionale si echipamente combinate de spalat, uscat si maturat pana la vehicule de curatenie stradala si vehicule multifunctionale.SALA GROUP va asteapta de marti – 20 martie si pana vineri – 23 martie, la Cleaning Show, singura expozitie de curatenie profesionala din Romania, la standurile 7 si 15, din Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

  Concursul IMPECABILII  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.