Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Italchimica prezinta la Cleaning Show sistemul inovator de dozare Dosy


Italchimica produce o gama larga de produse profesionale - sapunuri, detergenti, dezinfectanti si sanificanti lichizi si pulbere, detergenti agroalimentari, degresanti, odorizanti etc. – fabricate cu respectarea stricta a standardelor europene. Aproximativ 90% dintre produsele companiei sunt biodegradabile, retetele speciale permitand obtinerea de produse non-toxice sau cu un grad scazut de toxicitate.

Echipa Italchimica va asteapta la Cleaning Show, singura expozitie de curatenie profesionala din Romania, in perioada 20 – 23 martie, la standul 18 din Pavilionul C1, Romexpo.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

  Concursul IMPECABILII  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.