Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Framinor, lansare oficiala de produse la CLEANING SHOW


Grupul Framinor prezinta la CLEANING SHOW 2018, propria linie de folii pentru vasele urinare. Structurate pe diverse categorii de intensitate a parfumului, sitele de pisoar Urinal Screens sunt concepute dintr-un polimer special in care se poate incorpora

  • Cantitate mare de parfum
  • Neutralizant de mirosuri neplacute
  • Familii de enzime care curata instalatiile sanitare
In comparatie cu produse similare din piata mondiala, folia de pisoar din gama Pro Urinal Screens Scent Aroma asigura cea mai puternica intensitate a parfumului.

Cu ajutorul celor 3 grupe de produse : Stop Urinal Screens, Optima Urinal Screens si Pro Urinal Screens compania este capabila sa acopere exigenta clientilor, atat din punct de vedere al presiunii oricarui buget, cat si din punct de vedere al necesarului calitativ.

Reprezentatii Framinor va asteapta de marti – 20 martie si pana vineri – 23 martie, la Cleaning Show, singura expozitie de curatenie profesionala din Romania, la standul 6, Pavilionul C1, Romexpo.


Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

  Concursul IMPECABILII  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.