Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Kärcher lanseaza aspiratorul profesional pentru geamuri WVP 10 – Windows Vac Professional la unica expozitie de curatenie profesionala din Romania - Cleaning Show 2018.


Kärcher Professional WVP 10 este un aspirator cu o greutate redusa, utilizabil pentru toate suprafetele plate. Produsul este caracterizat printr-un design robust, care garanteaza o durata de viata mai lunga a produsului si o capacitate mai mare de ambalare - 200 ml.


Modelul WVP 10 este un dispozitiv de curatare a ferestrelor si poate fi utilizat atat pe orizontala, cat si pe verticala si chiar deasupra capului, fara nicio restrictie. Faciliteaza curatarea profesionala a geamurilor, a vitrinelor, a placilor si a altor suprafete plate. Manerul moale si greutatea redusa, de doar 0,7 kg a aparatului permit o aplicare confortabila.


Aspiratorul este prevazut cu o baterie de 3,6 V care poate fi inlocuita. WVP 10 Adv include un acumulator rapid, care incarca bateria in 60 de minute, plus o a doua baterie pentru o utilizare continua, 24 de ore din 24.

Specialistii Kärcher va asteapta cu discount-uri si noutati la Cleaning Show, intre 20 si 23 martie, la standul 10 din Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, sa va prezinte cele mai noi echipamente si produse.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

  Concursul IMPECABILII  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.