Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Multi Cleaning System
vine la Cleaning Show 2018

Cleanig Show
Cleanig Show Compania germano - romana, specializata in comercializarea produselor profesionale pentru curatenia si igenizarea spatiilor, Multi Cleaning System vine la cea mai importanta expozitie dedicata industriei de curatenie din Romania, CLEANING SHOW 2018 .

Multi Cleaning System reprezinta in Romania urmatoarele branduri: Kiehl, Pollet, Columbus, Filmop, TMB, Haug, Haid- Tec, Lucart, Papernet si multe altele, oferind partenerilor servicii de calitate, atat de comercializare sau inchiriere, cat si de consultanta si mentanta.

Cleanig Show
La Cleaning Show 2018, Multi Cleaning System se prezinta drept un furnizor complet pentru industria de curatenie cu un portofiu vast bazat pe calitate, peformanta si inovatie. Echipa Multi Cleaning System, va asteapta in perioada 20-23 martie 2018 la Romexpo, in pavilionul C1, stand 19. pentru a cunoaste noutatiile promovate de companie.

Vino si tu alaturi de liderii industriei de curateniei!

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.