Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show


NATUR AIR GROUP,  distribuitorul de masini si produse de curatenie industriala, de tehnologii de curatare a geamurilor si fatadelor in inaltime, vine la CLEANING SHOW 2018 cu robotul revolutionar pentru spalat pardoseli - Cleanfix RA 660 Navi.


Beneficiile Cleanfix RA 660 Navi:
  • Economii de costuri de pana la 70%
  • Calitate uniforma
  • Curata o suprafata o singura data, nefiind nevoie de o a doua spalare
  • Munca este organizata si mai sigura
Cu robotul profesional Cleanfix RA 660 Navi, curatarea este continua, pana la 365 zile pe an, rata teoretica de lucru fiind de 20.000 mp/zi. Performanta de curatare este de 800 – 1.100 mp/ora, 3.000 mp/3 ore in lucrare continua. Are o greutate de 260 kg, iar bateria necesita o incarcare de 5 ore.


Accesoriile standard ale robotului sunt: bateria, incarcatorul, cele 3 perii, lamelele de cauciuc pentru absorbtie lichide, cana pentru detergenti de 2,5 litri.

Accesorii optionale:  unitatea laser intensa, necesara pentru spatii mai mari, joystick-ul pentru controlul manual, unitatea de transport robot, unitatea rapida de schimbare a bateriei, lampa intermintenta si tonul de evertizare sonora.

NATUR AIR GROUP  va asteapta la Cleaning Show, unica expozitie de curatenie profesionala din Romania,  intre 20 si 23 martie,  la standul 16 – 17, din Pavilionul C1 al Centrului Expozitional Romexpo, sa va prezinte noul robot Cleanfix RA 660 Navi.

Vezi noutatile Cleaning Show 2018!

Te invitam sa descoperi ultimele stiri pe site-ul nostru, www.cleaningshow.ro. Expozantii si specialistii din industrie sunt interlocutorii nostri si ne furnizeaza noutati si informatii.

  Concursul IMPECABILII  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.