Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Ecolab participa la Cleaning Show 2018!

Cleanig Show
Cleanig Show Liderul mondial in tehnologiile si serviciile ce implica apa, igiena si energia, Ecolab, participa la Cleaning Show 2018, cea mai importanta expozitie de curatenie profesionala din Romania.

Ecolab este un partener de incredere pentru clientii sai in peste un million de locatii. In fiecare zi, contribuie la o lume mai curata, mai sigura si mai sanatoasa protejand oamenii si resursele vitale. Cu peste 8.300 de angajati numai in Europa si 230 oameni de stiinta, care lucreaza in cinci laboratoare de cercetare, compania detine un numar de 440 brevete in Europa.

In fiecare an, Ecolab ofera companiilor solutii si servicii inovatoare, oferind un sprijin important in reducerea costurilor, cresterea eficientei, minimizarea utilizarii resurselor naturale si imbunatatirea sigurantei oamenilor si a mediului.

Intre 20 si 23 martie 2018 ai sansa de a te intalni si de a discuta cu profesionistii Ecolab la cea de-a 7-a editie a expozitiei Cleaning Show.

Vino si tu la locul de intalnire al liderilor din domeniul curateniei profesionale!

  Inscrie-te acum  ››  

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.