Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show
Tot ce trebuie sa stii despre orice firma din Romania - ICAP-Servicii de informatii de afaceri ICAP Romania este membra a ICAP Group, unul dintre cele mai importante grupuri regionale de servicii pentru afaceri din Sud-Estul Europei.

La standul ICAP Romania, din Pavilionul C1, stand 3b, puteti verifica informatii despre firmele expozante prin intermediul rapoartelor ICAP.

De asemenea, ICAP ofera tuturor celor interesati acces la platforma online icapb2b.ro, prin intermediul careia veti putea accesa un numar de trei rapoarte ICAP Full Report si, in cazul in care veti fi interesat, vom oferi participantilor la Cleaning Show un discount de 10 % la oricare dintre serviciile noastre.

Obiectivul serviciilor de Credit Risk ICAP este de a raspunde cu succes nevoii de informatii comerciale si financiare. ICAP sustine procesul decizional din orice companie, punand la dispozitie informatii si analize de calitate superioara. Serviciile ICAP sunt bine structurate, sustinute de analisti cu experienta si de cea mai avansata tehnologie IT.

Prin rapoartele de firma si ratingul ICAP sa prezinta o estimare a calitatii de creditare a companiilor, cu privire la capacitatea de rambursare si/sau a riscului de faliment intr-un orizont de timp de un an. Aceasta apreciere se bazeaza pe analiza informatiilor comerciale, financiare si tranzactionale prezente in sursele oficiale si pe compararea companiei evaluate cu cele din sectorul de activitate relevant.

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.