Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Green Point la Cleaning Show 2018

Cleanig Show
La nivel global, exista o evidenta crestere a cererii pentru echipamentele si produsele ecologice, iar producatorii isi concentreaza atentia spre eficacitate. Industria de curatenie profesionala se indreapta, in mod vizibil, catre eliminarea completa a substantelor chimice. Noile tehnologii sunt practice si reflecta valori durabile si ecologice.

Cleaning Show 2018, cea mai importanta expozitie din industria curateniei profesionale, vine cu un concept nou si interactiv, aliniindu-se astfel tendintelor mondiale. Pentru a aduce plus valoare evenimentului, am creat Green Point, spatiul special amenajat pentru prezentarea si promovarea tehnologiilor verzi.

Cleaning Show sustine dezvoltarea durabila

Atat in cadrul expozitiei, cat si in campania de promovare, acordam o atentie deosebita echipamentelor si produselor ecologice, prietenoase cu mediul, constienti fiind ca rolul cheie in orientarea industriei curateniei catre un viitor durabil il au producatorii, distribuitorii si companiile de prestari servicii din acest domeniu.

Evenimentul va avea loc intre 20 si 23 martie 2018, in pavilionul C1 din Compexul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti.

Vino sa arati eficacitatea echipamentelor si produselor tale ecologice si alatura-te liderilor din industrie!

  Inscrie-te aici  ››  

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.