Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Hako prezinta cele mai noi modele de utilaje la Cleaning Show 2018!

Cleanig Show
Cleanig Show Unul dintre expozantii cu traditie ai Cleaning Show, Hako Romania, si-a anuntat participarea la cel mai important targ dedicat industriei de curatenie profesionala. In cadrul expozitiei, SALA GROUP, reprezentantul oficial al Hako in Romania, va prezenta cele mai noi si mai performante echipamente si utilaje de curatenie industriala si urbana.

SALA GROUP comercializeaza utilaje noi si second hand, de la aspiratoare profesionale si echipamente combinate de spalat, uscat si maturat pana la vehicule de curatenie stradala si vehicule multifunctionale. De asemenea, compania ofera si un sprijin valoros clientilor sai prin consultanta de specialitate, asistenta tehnica, service si know-how.

Tu ti-ai rezervat standul?

  Inscrie-te acum  ››  

Cleanig Show

Parteneri Print & Sign

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.