Expozitie de curatenie profesionala
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Cleanig Show

Cleaning Logistic prezinta o noua gama de produse la Cleaning Show 2018

Cleanig Show
Cleaning Logistic Unic distribuitor al detergentilor profesionali marca Allegrini, echipamente si consumabile pentru curatenia profesionala, Cleaning Logistic, prezinta o gama noua de produse la cel mai important targ dedicat industriei de curatenie profesionala - Cleaning Show, care va avea loc in perioada 20 – 23 martie 2018, in pavilionul C1 al Centrului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti

ALLEGRINI EMOZIONI ITALIANE - O CALATORIE SENZORIALA PRINTRE PARFUMURI SI ORASELE ITALIENE
Este noua linie de parfumuri creata pentru ambient si inspirata de orasele cele mai reprezentative din Italia. Produsele sunt realizate din cele mai bune ingrediente naturale, iar parfumul lor permite deblocarea amintirilor si a emotiilor personale.

Calatoria printre parfumuri reprezinta mijlocul de a demonstra capacitatile lor de a influenta in mod profund comportamentul clientului si de a trezi anumite senzatii si amintiri.

Suntem siguri ca fiecare esenta va va trezi o amintire importanta, o emotie persoanala, legata de un loc incarcat cu pozitivitate.
EMOZIONI ITALIANE

De asemenea, in cadrul expozitiei Cleaning Show 2018, compania va prezenta mai multe echipamente si produse, printre care:

  • Noul aparat de spalat si curatat cu abur – STEAM FORCE 6, ideal pentru curatarea oricarui spatiu cu suprafata dura, recomandat pentru utilizarea in industria alimentara, fabrici, mijloace de transport in comun etc.
  • Aspiratoare de injectie extractie Lavor PRO;
  • Noul model de masina pentru spalarea mochetei – IPC-CT;
  • Noile aparate pentru reconditionarea suprafetelor din marmura de la Allegrini si Kit-urile de curatare a marmurei;
  • Crystal Cleaner - Detergent pentru curatarea candelabrelor si redarea stralucirii lustrelor de sticla, cristal si ceramica, doar prin simpla pulverizare a produsului pe suprafata respectiva;
  • Nebulizatoare pentru detergenti acizi si alcalini.
Cleanig Show
Cleaning Logistic este un furnizor de servicii integrate din domeniul curateniei profesionale, oferind clientilor sai o gama completa de produse si servicii, precum si consultanta profesionala si cursuri de formare profesionala.

Tu ti-ai rezervat standul?

  Inscrie-te aici  ››  

Cleanig Show

Parteneri Cleaning Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.